Katern

Schoonspringers zwemvereniging Aquarijn winnen de landelijke 5-kamp

Op zondag 21 mei werd in Den Helder de 5de en laatste wedstrijd van de 5-kamp gehouden. Aquarijn nam deel met negen schoonspringers. In de E-groep (9 jaar en jonger) maakte de 7-jarige Roos de Boer haar debuut. Ze eindigde op een mooie 5de plaats. Zilver was er voor Ike IJmker en brons voor Jinte vd Hoef.

In de D-groep (10 en 11 jarigen) was er zilver voor Samuel Quist. In de B+-groep (14 jaar en ouder) was er ook zilver voor Judith Peeters. In de categorie 8 sprongen (dit zijn de meer gevorderde springers) was er goud voor Iris de Heer en zilver voor Esther Poort. Beide meisjes behaalden het B 1 meter diploma. Een mooie prestatie! Susanne Klooster behaalde de vijfde plaats en de zesde plaats was voor Daan Willemen.

Aquarijn behaalde vandaag 45 verenigingspunten. Dit opgeteld bij de vorige vier  wedstrijden, zorgde ervoor dat Aquarijn de winnaar werd met maar liefst 223 punten. De tweede plaats was voor De Dolfijn uit Amsterdam. Derde werd PSV Eindhoven, de vierde plaats was voor SBC Breda en vijfde werd ZV Noordkop uit Den Helder.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren