Meld je aan voor de vijfde Fiets-Rommelroute

De Fiets-Rommelroute Batau-Noord wordt dit jaar voor de 5e keer georganiseerd. Deze keer zal hij plaatsvinden op zondag 11 juni van 11.00 uur tot 16.00 uur. Wijkbewoners die mee willen doen kunnen zich van 20 maart tot 15 mei aanmelden via het e-mailadres: rommelroutebatau-noord@outlook.com.

Tijdens de rommelroute kun je als bewoner je tweedehands of zelfgemaakte spullen vanaf je eigen terrein, tuin, garage, schuur etc. te koop aanbieden. Deelname is gratis, maar meld je vooraf wel aan bij de organisatie. Bedrijfsmatig verkopen mag niet. Je verkoopplek gezellig en goed zichtbaar maken mag wel. Ook dit jaar zorgt de organisatie weer voor posters en gedrukte plattegronden en verzorgt de Digitale Stad Nieuwegein [www.pen.nl] weer een digitale plattegrond die handig via de smartphone te gebruiken is zodat je lekker kunt struinen door de wijk.

Voorgaande rommelroutes hebben laten zien dat de grootste gezelligheid ontstaat als je met meerdere buren meedoet. Bovendien is gebleken dat meer verkopers bij elkaar meer bezoekers trekt. Dus maak je medebewoners én bezoekers enthousiast en ‘Hoort zegt het voort’.

Fiets-Rommelroute Batau-Noord kent dit jaar haar eerste lustrum. Vanaf de eerste editie in 2017 bleek de formule een succes. Door de coronapandemie kon de route in 2020 en ’21 niet doorgaan. Een nieuw organisatieteam maakte afgelopen jaar een herstart. Het aantal van 175 deelnemende adressen was een nieuw record.

Aanmelden en inspireren
Wanneer je je aanmeldt ontvang je een bevestiging van deelname en uitleg over de rommelroute. ‘Ook mailen we je een poster. Print deze uit en hang goed zichtbaar voor je raam. Hiermee bereiken we nog meer potentiële deelnemers, maar inspireren we ook alvast bezoekers voor de rommelroute’ aldus de organisatie.

Wijkbewoners die mee willen doen kunnen zich van 20 maart tot 15 mei aanmelden via het e-mailadres: rommelroutebatau-noord@outlook.com.

Nieuws en informatie over de rommelroute zal steeds te vinden zijn op facebook: Fiets-Rommelroute Batau-Noord en Instagram: wijknetwerkbataunoord en op De Digitale Stad Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk