Bands Popleiding treden op in ‘t Veerhuis

Op maandag 14 juni, vanaf 20.30 uur, is in ‘t Veerhuis vers poptalent van De Kom te bewonderen. De leden van de drie bands die optreden, volgden afgelopen seizoen de popopleiding van De Kom, de toegang is gratis.

De bands gaven tot nu toe alleen binnen De Kom af en toe een try out. Op 14 juni staan ze dus voor het eerst echt in de spotlights! Reuze spannend, maar een goede gelegenheid om ervaring op te doen want op 20 juni staan ze al weer geprogrammeerd voor het Geinbeat festival in Nieuwegein.

De bandleden die de popopleiding volgden hebben het hele jaar gewerkt aan het leren samen spelen in een band en aan onder andere het instuderen van repertoire. De leeftijd van de deelnemers varieert van 13 tot 30+.

Iedereen die graag in een band wil spelen, kan terecht bij de popopleiding van de afdeling muziek van De Kom. Er wordt les gegeven voor drums, basgitaar, elektrische gitaar, toetsen en zang. De lessen staan allemaal in dienst van het uiteindelijke doel: spelen in een band. Vanaf september gaat de popleiding weer van start. Kijk voor meer informatie op www.dekom.nl of bel met 030 – 60 438 92.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren