Meld je aan voor de buurtsoap serie: ‘Geina’

We kennen allemaal series als The Bold and the Beautiful, Goede Tijden, Slechte Tijden en Friends … Maar binnenkort kan ook Geina, de buurtsoap aan dit iconische rijtje worden toegevoegd.

Dit jaar, op 1 juli 2021 bestaat Nieuwegein 50 jaar en hoe kan dit beter gevierd worden dan met ons eigen verhaal? Daarom gaat Stadstheater en Kunstencentrum DE KOM een buurtsoap maken, in samenwerking met presentator en theatermaker Oscar Kocken, schrijver Lucas de Waard én natuurlijk de bewoners van Nieuwegein.

Samen gaan we op zoek naar de Nieuwegeinse trots en identiteit en naar datgene wat ons bindt. Wat leeft er in de verschillende wijken en welke anekdotes moeten er gedeeld worden? Daarnaast zou een soap geen soap zijn zonder een gezonde dosis hartstocht, intrige, spanning, humor en aan het einde van elke aflevering natuurlijk een cliffhanger. De buurtsoap wordt gemaakt door en voor de bewoners van Nieuwegein, waarin heden, verleden en tradities samen worden gebracht. Na een feestelijke rode-loper première in DE KOM, gaat de buurtsoap “on tour” langs scholen en buurthuizen.

Meedoen
Iedereen kan meedoen aan de buurtsoap. Iedereen die het leuk vindt om te acteren, verhalen te delen of achter de schermen te werken, kan zich opgeven via: buurtsoap@dekom.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk