Katern

Basketballers New Stars zijn Kampioen en kunnen promoveren naar de tweede divisie

In een volle sporthal de Waterlelie in Nieuwegein is afgelopen zondag het eerste team van basketbalvereniging New Stars uit Nieuwegein kampioen geworden. In een spannende wedstrijd tegen de basketballers Jump uit IJsselstein werd het maar liefst 88-41 in het voordeel van de Nieuwegeiners. Met dit kampioenschap kunnen de Nieuwegeiners promoveren naar de tweede divisie.

Martijn Verseveld, speler bij de New Stars: ‘In IJsselstein wonnen we met 15 punten verschil. Vooraf hadden we al ingeschat dat we deze wedstrijd konden winnen. We zijn terecht kampioen. We kunnen met deze overwinning promoveren naar de tweede divisie. De vraag is of we dat ook daadwerkelijk willen. Het niveau kunnen we zeker aan maar er komt meer bij kijken. De kwaliteiten zijn er zeker.’

In een interview met onze reporter Frans Evers liet Dave Conrad, voorzitter van de New Stars, weten afscheid te nemen als voorzitter van de New Stars. Wel zal hij actief blijven binnen de vereniging. Na een tijd van blessures is hij toe aan weer basketbal spelen. Wie zijn opvolger wordt is nog onbekend.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk