Meivakantie in de bieb!

In de meivakantie is er weer genoeg te doen voor kinderen in Nieuwegein en bij bibliotheek De tweede verdieping. Zo kunnen de kinderen naar het Lente festival, naar een voorleesfeestje, naar het Open Lab of op onderzoek uit naar botten. Voor aanmelden en meer informatie kijk je gewoon even op de website van de bibliotheek De tweede verdieping.

Een bak vol botten!
Er is een mysterieus pakket met botten bij de bibliotheek afgeleverd en niemand weet zeker van wie ze zijn. Ga samen met het Universiteitsmuseum Utrecht op onderzoek uit en ontdek van wie de botten zijn op woensdag 26 april 14:00 – 16:00. Toegang is gratis en is voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lente festival
Kom naar het Lente festival op woensdag 3 mei 13:30 – 16:30 bij Bouwspeeltuin Bouwgein.
Een Lente festival met verschillende activiteiten voor het hele gezin. Maak een foto bij onze pop-up green-screen studio!

Voorleesfeestje
Op donderdag 4 mei 15:00 – 16:00 is het weer tijd voor een voorleesfeestje. We lezen voor uit Het lammetje dat een varken is van Pim Lammers. Welk dier wil jij zijn? Ontdek en ervaar het tijdens een yogalesje. Voor ouders en kinderen tussen de 4-8 jaar. Het voorleesfeestje vindt plaats op City aan de  Boogstede 18.

Open Lab 3D Mania
Op zaterdag 6 mei 14:00 – 16:00 gaan we aan de slag met 3D pennen bij het Open Lab. Toegang is gratis en het is op inloop. Voor ouders en kinderen vanaf 8 jaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk