Meisje gewond, politie zoekt bestuurder

De politie zoekt de bestuurder van een grijze personenauto die dinsdag 7 januari was betrokken bij een aanrijding op de Nedereindseweg. Door de aanrijding raakte een meisje licht gewond. De doorgereden automobilist(e) wordt verzocht zich te melden bij de politie Nieuwegein.

Het ongeval gebeurde rond 17.20 uur op de Nedereindseweg/van Anrooylaan. De bestuurder van de betrokken auto reed na de aanrijding door. Agenten gingen ter plaatse en spraken met het gewonde meisje in de woning van een te hulp geschoten buurtbewoner. Het meisje, 10 jaar uit Nieuwegein, bleek gewond aan haar been en werd voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Daar constateerde een arts dat zij een kneuzing aan haar scheenbeen had opgelopen.

De politie roept de bestuurder van de grijze personenauto van het merk BMW op zich te melden op het politiebureau voor de afwikkeling van het ongeval. Daarnaast vraagt de politie of mensen getuigen zijn geweest van de aanrijding. Ook zij worden gevraagd zich te melden bij de politie Nieuwegein via het telefoonnummer 0900-8844.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren