Katern

Meidenvoetbaltoernooi VSV Vreeswijk erg succesvol

Op een zonovergoten park aan de Helmkruid in Nieuwegein namen donderdag 25 mei maar liefst 3 meidenteams van VSV Vreeswijk de toernooibeker in ontvangst. De MO-13-1 (voormalige 2e jaarspupillen D, meiden onder 13), MO-15-1 en MO-17-1 van Vreeswijk kwamen tijdens het Thea van der Kaaij-meidentoernooi als beste uit de bus. De donderdagochtend van dit Hemelvaarttoernooi was gereserveerd voor de MO-9 tot en met MO-13-2. ’s Middags speelden de MO-15 en ouder hun wedstrijden tegen clubs als VVIJ, Buitenveldert, Focus en Desto. Naast een mooie beker kregen alle winnende teams een heerlijke taart voorgeschoteld.

Dat de meidenteams van Vreeswijk in maar liefst 3 poules zouden overheersten, was lang onzeker. Zo viel de beslissing bij de MO-17 pas in de laatste wedstrijd tussen VVIJ en Desto. Vreeswijk MO-17 won deze poule uiteindelijk vanwege een beter doelpuntensaldo t.o.v. VVIJ.

VSV Vreeswijk organiseert het Thea van der Kaaij-meiden en damestoernooi al vele jaren, ter nagedachtenis aan Thea van der Kaaij. Zij heeft zich jarenlang met hart en ziel voor de jeugd en in het bijzonder voor het meidenvoetbal van VSV Vreeswijk inzet. Dit toernooi wordt altijd op hemelvaartsdag gehouden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren