Werkzaamheden bushaltes Galecopperlaan

Vanaf maandag 4 maart a.s. wordt gestart met het aanpassen van de bushaltes Guido Gezellehove en Gerbrandypark aan de Galecopperlaan. De bussen gaan halteren op de rijbaan, de haltes worden verplaatst zodat fietsers er achterlangs kunnen. Dit is veiliger voor het fietsverkeer. (Net zoals de nieuwe haltes bij de Rembrandthage)

Planning Guido Gezellehove 4 t/m 22 maart
Gedurende de werkzaamheden wordt de Galecopperlaan tussen de rotonde Galecopperzoom en de Guido Gezellehove/ Herman de Manhove afgesloten voor al het verkeer. Het verkeer zal worden omgeleid. (Brom)fietsers kunnen gebruik blijven maken van de fietspaden. De werkzaamheden starten op maandag 4 maart en zullen ca. 3 weken duren. Op vrijdag 22 maart 2024 zijn de werkzaamheden afgerond.

Planning Gerbrandypark 25 maart t/m 12 april
Op maandag 25 maart starten we met de werkzaamheden aan de bushalte Gerbrandypark. Gedurende de werkzaamheden wordt de Galecopperlaan tussen het Colijnpark en de rotonde bij de Pieter de Hooghhage afgesloten voor al het verkeer en zal worden omgeleid. Ook de (brom)fietsers worden omgeleid, dit zal worden aangegeven met omleidingsborden. Op vrijdag 12 april zijn de werkzaamheden afgerond.

Bushalte tijdens werkzaamheden niet in gebruik
De bushaltes Guido Gezellehove en Gerbrandypark zijn tijdens de werkzaamheden vanaf maandag 4 maart t/m vrijdag 12 april niet in gebruik. Reist u met de bus, dan kunt u gebruik maken van de volgende bushaltes Galecopperlaan-noord, De Kempenaerpark of de Rembrandthage. Kijk voor actueel reisadvies over de bussen op www.u-ov.info of op www.9292.nl

Mogelijke overlast
De werkzaamheden worden uitgevoerd op werkdagen tussen 07.00 uur en 17.00 uur. De werkzaamheden kunnen enige overlast met zich meebrengen. De aannemer zal de overlast zoveel als mogelijk proberen te beperken. De bereikbaarheid van uw woning blijft te allen tijde gegarandeerd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk