Katern

Meidenvoetbal in de lift

Wammes Fysiotherapie uit Nieuwegein is dit voetbalseizoen de sponsor van het meidenteam MO19-1 van VSV Vreeswijk. De fysiopraktijk, gevestigd aan de Handelskade in Nieuwegein, heeft gezorgd voor een nieuw tenue. Met deze sponsoring wil Wammes Fysiotherapie het belang van sporten voor de jeugd benadrukken en het meidenvoetbal in het bijzonder een steun in de rug geven.

Meidenvoetbal is de snelst groeiende divisie binnen de KNVB en ook binnen VSV Vreeswijk blijft het meidenvoetbal groeien. Meiden in de bovenbouw spelen in echte meidenteams en niet gemengd met jongens. Er is ook ruimte voor nieuwe voetbalsters. Zo is VSV Vreeswijk MO19-1 (meiden onder 19) op zoek naar een vaste keepster. Ben jij 16, 17 of 18 jaar en lijkt het jou leuk om samen de ballen uit het doel te houden? Laat het ons dan snel weten en neem contact op met Daniel Verkerk via mddqverkerk@telfort.nl. Wie weet sta je dan volgende week al onder de lat en word je net zo’n topper als de keepster van het Nederlands elftal, Sari van Veenendaal, oud Vreeswijkspeelster.

Over VSV Vreeswijk
Mede door de successen van de Nederlandse voetballeeuwinnen zit het meiden- en damesvoetbal volop in de lift! Binnen VSV Vreeswijk is het ook de snelst groeiende afdeling. VSV Vreeswijk heeft 6 teams met alleen meiden/vrouwen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren