Katern

Meeuwsen wint eerste duel in Rio

Meeuwsen wint eerste duel in Rio

Beachvolleyballer Robert Meeuwsen uit Nieuwegein is samen met zijn partner Alexander Brouwer goed begonnen aan hun olympische optreden in Rio de Janeiro. Het Nederlandse duo versloeg zaterdag in de eerste groepswedstrijd op de Copacabana het Russische tweetal Nikita Liamin en Dmitri Barsoek met 21-15 21-14.

Tijdens de wedstrijd van het duo zat koning Willem-Alexander op de tribune. ,,Ik kwam hem toevallig vlak voor de wedstrijd nog tegen en hij heeft ons toen succes gewenst. Het was leuk dat hij er was, een grote eer”, zei Meeuwsen tegen de NOS.

In de wedstrijd kwamen de mannen nooit echt in de problemen, maar moesten ze wel even wennen. ,,Het was toch wel even wennen hier in dit stadion. Het was toch ook onze eerste olympische wedstrijd. Maar we hebben elkaar goed geholpen”, vond Brouwer.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren