Katern

Meeuwsen stoot door naar kwartfinale EK Beach

Alexander Brouwer en Nieuwegeiner Robert Meeuwsen plaatsten zich in Den Haag voor de kwartfinale. De Nederlanders hadden het één set lastig met de Fransen Youssouf Krou en Quincy Aye, maar wonnen wel met 2-0 in sets.

De wereldkampioenen van 2013 en winnaars van het brons op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro moesten in de eerste set door tot 24-22. De tweede set ging gemakkelijker voor de Nieuwegeiner en zijn partner: 21-15.

DEN HAAG
Brouwer en Meeuwsen zijn als tweede geplaatst op dit EK in eigen land. Zij nemen het zaterdag in de kwartfinale op tegen het Letse duo Smedins/Samoilovs, dat als zevende geplaatst is. De wedstrijd wordt om 17.00 uur gespeeld in Den Haag, in de partij na die van Madelein Meppelink uit Rhenen.

Als Brouwer en Meeuwsen winnen, dan spelen ze zondagmiddag in Den Haag de halve finale. Die avond worden ook de finale en de trootsfinale van het EK in Nederland gespeeld.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren