Katern

Meeuwsen met winst en verlies naar tweede ronde OKT

Beachvolleyballer Robert Meeuwsen heeft de tweede ronde van het Olympisch Kwalificatie Toernooi bereikt. De Nieuwegeiner wist met zijn partner Alexander Brouwer in de eerste ronde een duel te winnen en te verliezen.

Brouwer en Meeuwsen begonnen het OKT met een 2-0 zege in sets op Letland, waarna de tweede poulewedstrijd met diezelfde setcijfers verloren ging tegen Rusland. Desondanks plaatst het Nederlandse koppel zich voor de tweede ronde.

Ticket voor Tokyo
In de tweede ronde rijden komen Brouwer en Meeuwsen in een groep van drie terecht. De nummers 1 en 2 van die poule komen in de derde ronde in een groep van vier, waarvan twee teams zich plaatsen voor de finale-ronde van het OKT.

De finale-ronde bestaat uit twee halve finales en een finale. De winnaars van de halve finales verdienen een ticket voor de Olympische Spelen in Tokio van volgend jaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren