Katern

Meeuwsen en Brouwer: “Heel dik goud verloren”

Robert Meeuwsen en Alexander Brouwer hebben op het NK Beachvolleybal de wedstrijd om de derde plaats gewonnen. Nieuwegeiner Meeuwsen won met zijn partner met 2-0 in sets van het duo Vismans/Van der Ham. Hij was niet tevreden met de bronzen plak.

De setstanden waren 21-19 en 21-19 in Den haag. “We kwamen hier met één doel en dat was het winnen van de Nederlandse titel”, zegt Meeuwsen. De Nieuwegeiner verloor eerder op de dag al in de halve finale. Samen met zijn partner Alexander Brouwer restte Meeuwsen alleen de wedstrijd om het brons. “Dat is een hele diepe teleurstelling.”

“We laten het zelf liggen. Niets ten nadelen van die andere jongens, maar wij horen hier gewoon te winnen”, is de beachvolleyballer zelfkritisch. Waar dat dan aan ligt vindt Meeuwsen lastig te zeggen. “Het voornaamste verschil is dat die jongens meer de wil hadden om te winnen.”

Met de bronzen plak waren de titelverdedigers dan ook alles behalve tevreden. “We hebben heel dik goud verloren en niks anders.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren