Meet & Greet met Paul van Loon

Speciaal voor de jongste Nieuwegeiners heeft Bibliotheek De tweede verdieping tijdens het Openingsfeest Stadshuis op zaterdag 24 maart een geweldig kinderprogramma. Topattractie in dit programma is de Meet & Greet met één van Nederlands bekendste kinderboekenschrijvers, Paul van Loon. Daarnaast is er een speciale knuffelfotograaf, kunnen kinderen de hele dag spelen op een levensgrote X Box en kunnen ouders en kinderen samen genieten van een leuke kindervoorstelling.

Paul van Loon, bekend van onder andere de Griezelbus en Dolfje Weerwolfje is zaterdag 24 maart van 11.00 – 13.30 uur aanwezig in Bibliotheek De tweede verdieping om voor te lezen aan de jonge bezoekers van het Openingsfeest Stadshuis. Ook zal de auteur zijn boeken signeren. Boekhandel Manschot is aanwezig met een uitgebreide collectie boeken die ter plaatse gekocht kunnen worden. Uiteraard mogen bezoekers ook hun eigen boek mee nemen.

Het Openingsfeest Stadshuis is een geweldig feest voor en door Nieuwegein. Bezoekers van de binnenstad kunnen de hele dag genieten van festiviteiten in en om het Stadshuis. Het openingsfeest is een initiatief van Bibliotheek De tweede verdieping, DE KOM, gemeente Nieuwegein, MOvactor, UWV WERKbedrijf en Wereldwinkel Nieuwegein. Met het openingsfeest geven deze partijen een knallend startschot aan de ambitie om van het Nieuwegeinse stadscentrum een levendige binnenstad te maken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk