Meerdere inbraken in de wijk De Doorslag

De politie in Nieuwegein onderzoekt drie inbraken in woningen eerder deze maand in de wijk Doorslag en vraagt hulp van getuigen. Eén of meerdere inbrekers kwamen steeds op dezelfde wijze de woningen binnen door een raam te forceren. Weet u meer? Kunt u de politie helpen bij het vinden van de inbrekers? Reageren kan via telefoonnummer: 0900-8844.

In het weekend van zaterdag 2 april op zondag 3 april sloegen de inbrekers toe in een huis aan de Visarendsingel. Op zondagmiddag 3 april tussen 14.30 uur en 21.15 uur werd in dezelfde wijk in een woning aan de Jachtvalk ingebroken. Hier werden drie mannen gezien. Eén verdachte was tussen de 25-30 jaar oud: met een getint uiterlijk, dun postuur en donker haar. Hij of zij droeg een zwarte jas. De identiteit van de andere twee verdachten is niet bekend. In beide woningen kwamen inbrekers binnen door een raam aan de voorzijde van het huis te forceren.

Op vrijdagavond 15 april werd ingebroken in een huis aan de Boomvalk. Hier werd een raam aan de achterzijde van de woning geforceerd. Ook hier is het signalement van de verdachten niet bekend.

Werk ook aan een nog veiligere wijk en meld u aan bij de de grootste BuurtWhatsApp van Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk