Meepraten tijdens Verkiezingsdebat op het Buurtplein

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart organiseert bibliotheek de Tweede Verdieping een Verkiezingstour langs drie Buurtpleinen. Op ieder Buurtplein worden Nieuwegeinse politici bevraagd over lokale thema’s en over hun verkiezingsprogramma. Ook u kunt uw vragen komen stellen.

Op dinsdag 25 januari wordt de Verkiezingstour gestart op Buurtplein Batau. Debatleider René Hansen ondervraagt dan de lijsttrekkers van PVDA en VVD. De avond duurt van 20.00 uur tot 21.30 uur, waarna u bij een drankje met elkaar van gedachten kunt wisselen. Aanmelden voor de debatten kan in januari via de website van de bibliotheek De tweede verdieping. Op 14 maart wordt de tour afgesloten met een slotdebat met alle Nieuwegeinse politieke partijen in theater De Kom.

Wilt u vooraf al vragen indienen? Dat kan via wijkkrantbataunoord@live.nl. Uw vragen worden, indien mogelijk, in het programma van de avond verwerkt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren