Meedenken over het buurtplan Batau

De bewoners van de Oortjesburg, Dukatenburg, Schellingburg, Penningburg, Kronenburg en de Souvereinburg worden uitgenodigd om mee te denken over hun buurt. De wijkagent en de werkgroep Batau-Noord gaan graag in gesprek met de bewoners over wat er beter kan en goed is in de wijk.

Wilt u in twee bijeenkomsten met de gemeente Nieuwegein, politie, Lister, MOvactor en de andere buurtbewoners in gesprek gaan over de kwaliteit van leven in uw woonomgeving? Wat is het belang van het kennen van uw buren? Durft u hulp te vragen en kunt u elkaar aanspreken? Wat is de rol van de bewoners en organisaties in de buurt ? Wat gaat goed en wat kan beter? Meld u dan aan bij Bas Meijer, de wijkcoördinator van Batau-Noord, via e-mailadres: b.meijer@nieuwegein.nl.

Het doel van de bijeenkomsten is om met elkaar een buurtplan te maken dat leidend zal zijn voor en door de mensen die het betreft. De eerste avond zal een Informatiebijeenkomst zijn gevolgd door een Buurtplanbijeenkomst.

Informatiebijeenkomst
De Informatiebijeenkomst wordt gehouden op 7 februari aanstaande van 19.00 uur tot 21.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over de Buurtplanbijeenkomst en kunt u vragen stellen. Samen wordt met elkaar bepaald wat er nog meer besproken wordt als het gaat om: ‘goed samen leven’ en welke informatie nodig is om het buurtplan te maken.

Buurtplanbijeenkomst
Tijdens de Buurtplanbijeenkomst op 21 februari van 19.00 uur tot 21.00 uur zal gewerkt worden aan het buurtplan. Na een inleiding met een informatieronde gaan de aanwezige wijkbewoners in kleine groepen aan de slag met de ontwerpen. Aan het einde van de avond wordt alles gebundeld tot een Buurtplan.

Beide bijeenkomsten worden gehouden in Buurtplein Batau aan de Dukatenburg 1. Tijdens de Buurtplanbijeenkomst zal vooraf een maaltijd worden genuttigd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren