Katern

Mediaruilbeurs in de bibliotheek

Uitgekeken op je games? Je oude boeken beu? Kom dan op woensdag 29 februari van 15.00 uur tot 19.00 uur naar de mediaruilbeurs in bibliotheek De tweede Verdieping in Nieuwegein (2e verdieping Stadshuis aan het Stadsplein 1c). Hier kan je jouw spullen waar je genoeg van hebt, ruilen voor andere. Wel of geen lid, iedereen – jong of oud – kan gratis meedoen.

Tijdens de mediaruilbeurs worden verschillende ‘ruilzones’ in de bibliotheek ingericht. In de buurt van ons gamelab kunnen jongeren computerspelletjes ruilen en in het gamelab op onze Xbox Kinect tegen elkaar strijden. Elektronicawinkel Saturn stelt die dag ook twee Nintendo 3DS consoles beschikbaar. Tevens is er elk uur een demonstratie met een AR Drone, een middels iPad of iPhone bestuurbare helikopter.

In het bibliotheektheater zijn alle boekenliefhebbers welkom om hun spullen te ruilen. Verder zijn er nog ‘ruilzones’ voor dvd’s en cd’s. Voor elk wat wils dus!
Bezoekers van deze mediaruilbeurs ontvangen een kortingsbon van Saturn. Deze kortingsbon is op 29 februari te besteden aan games voor alle consoles en voor games voor pc’s.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk