Media Markt Nieuwegein verrast prijswinnaar dagwinnaar 60 Dagen Geluk

De dagwinnaar van 1 juni jl. van de actie 60 dagen geluk is bij de vestiging in Nieuwegein gekozen. Alle klanten van Media Markt kunnen met de door hun bij aankoop ontvangen gratis voucher dagelijks een mooie reis en vele andere prijzen winnen door de unieke code op de speciaal ontwikkelde site in te vullen en worden de winnaars een dag later bekend gemaakt.

De Nieuwegeinse winnaar Michiel Pater en zijn vriendin hebben een 8-daagse vakantie naar Gran Canaria in september 2017 met verblijf in het 5-sterren hotel Costa Adeja Gran ter waarde van € 1.850,- gewonnen.

Zaterdag 10 juni heeft Kees de Groot, vestigingsdirecteur van Media Markt, deze fantastische prijs vergezeld met een mooie bos bloemen, champagne in de Media Markt aan de Raadstede aan de superblije winnaars uitgereikt.

Bij Media Markt Nieuwegein zijn er regelmatig leuke acties of signeersessies. Kijk op www.mediamarkt.nl/nieuwegein voor meer informatie en/of volg ons de Media Markt Nieuwegein op Twitter: @MediaMarktNWG.

DE winnaars van de reis naar Cran Canaria met Kees de Groot, de vestigingsdirecteur van Media Markt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren