“Media Markt Nieuwegein opent grootste gamingafdeling van de regio”

Eind november opent Media Markt Nieuwegein haar geheel vernieuwde gamingafdeling. Met nieuwe producten en een nog uitgebreider assortiment is de Nieuwegeinse vestiging de “place to be” voor gamend Nederland. Onze reporter Frans Evers ging eens kijken met videograaf Jos van Vogelpoel.

Ruim 170 m² gameplezier!
Met deze vernieuwing heeft Media Markt Nieuwegein de grootste gamingafdeling van de regio. “Wij willen altijd inspirerend, verrassend en vernieuwend zijn. Dat hebben we ook al laten zien met de komst van een Ziggo Shop en een Apple Shop in de winkel en nu maken we dat waar met 170 vierkante meter gameplezier voor jong en oud!” licht directeur Kees de Groot toe.

Of je nu een game zoekt voor op de Playstation, een controller voor de Xbox, een headphone voor het gamen op de PC; Media Markt Nieuwegein heeft het grootste assortiment en in elke prijsklasse de scherpste prijzen.

Nieuwste technologieën en gadgets
Op de nieuwe gamingafdeling tref je naast de “traditionele” ook de allernieuwste technologieën en gadgets aan. Zo is er een ruime keus in VR brillen en ook een groot assortiment hoverboards en mini segway’s.

Laat je inspireren en probeer de nieuwste games uit, doe mee aan de leukste competities, die regelmatig georganiseerd worden en/of ervaar de mogelijkheden van de VR bril in de winkel  “Wij nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen op de vernieuwde gamingafdeling.”

Kijk op www.mediamarkt.nl/nieuwegein voor meer informatie en/of volg Media Markt Nieuwegein op Twitter: @MediaMarktNWG

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk