Media Markt Nieuwegein even ‘Gamers Heaven’

Afgelopen weekend konden Gamers volop genieten van de nieuwste en populaire spellen in de Game World. De Media Markt in de binnenstad van Nieuwegein was dan even de hemel voor liefhebbers van games als Fifa 16, Overwatch, Trackmania Turbo, Super Smash WiiU en Rocket League! Gamers van alle leeftijden waanden zich in een walhalla voor gameliefhebbers. Met maar liefst zestien schermen en computers, plus een groot gamescherm voor wedstrijden konden liefhebbers zich het hele weekend vergapen aan allerlei games.

Gamers Heaven is een nieuw game-event dat maandelijks gehouden wordt in Media Markt filialen door het hele land heen. In samenwerking met Gamekings wordt elke maand één Media Markt-vestiging omgetoverd in een moderne arcadehal waar gamers de nieuwste games kunnen uitproberen, aan de leukste competities kunnen meedoen en dikke prijzen kunnen winnen. Dit weekend was Nieuwegein aan de beurt.

Vestigingsdirecteur Kees de Groot kijkt tevreden bij het zien van de honderden gamers in zijn winkel: ‘Het enthousiasme is heel groot. We willen meer doen met events in onze winkel in de binnenstad van Nieuwegein, wellicht ook samen met de bibliotheek die naast ons is gevestigd.’

Het nieuwe event ‘Gamers Heaven’ vond voor het eerst in Nieuwegein plaats. Onze videograaf Jos van Vogelpoel keek afgelopen zondag even mee om voor u een video impressie te maken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk