Medewerkster tankshop hardhandig aangepakt door overvallers

De medewerkster van het Total-tankstation aan de Graaf Florisweg in de wijk Fokkesteeg is hardhandig door de twee overvallers aangepakt. Dit laat de politie weten. Bij de overval op vrijdag 26 augustus jl. is zij hard met haar achterhoofd op de vloer terechtgekomen.

De medewerkster opende die dag om 06.00 uur de shop en helpt een eerste vaste klant. Die klant vertrekt en even later wil de medewerkster buiten nog even een klusje doen. Net op het moment dat zij zelf de deur wil opendoen, wordt de deur door twee jongens opengetrokken. Ze pakken haar hardhandig vast bij haar schouders en duwen haar naar de balie waar de kassa staat. Hierbij valt zij hard met haar achterhoofd op de vloer.

Geld
Ze sommeren haar om de la te openen waar de kassa in zit. Maar de medewerkster doet alsof zij bewusteloos is en ziet op dat moment niet precies wat de jongens aan het doen zijn. Wel hoort zij dat ze rommelen bij de kassa-lade. Maar die is niet zonder code open te krijgen. Dat is ze dus ook niet gelukt. Nadat ze wat rookwaar uit de kasten hebben getrokken vertrekken ze. De medewerkster ziet dat ze wegrennen richting de Wiersebrug.

Beelden
De bewakingsbeelden worden op dit moment bekeken door rechercheurs. Op dit moment kunnen de beelden nog niet worden getoond. Maar als het nodig is voor het onderzoek, wordt dat wel zsm gedaan.

Geen wapens
De medewerkster heeft niet veel van ze kunnen zien. Ze hadden beiden een bivakmuts op. Waarschijnlijk zijn ze tussen de 18 en 23 jaar oud. Beiden hebben een tenger/smal postuur en waren in het donker gekleed. Voor zover bekend hadden ze geen wapens bij zich.

Tips
Was u op vrijdagochtend rond 06:15 uur getuige van de overval op het Total tanktation aan de Graaf Florisweg in Nieuwegein? De politie hoort dan graag van u. En mocht u een idee hebben wie de overvallers zijn, geef dat vooral ook door via één van de tipnummers. 0800-6070 of anoniem 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk