Medailleregen voor KRC Rolling

In het weekend van 22 tot en met 24 juni was Sporthal Galecop het decor van een Rolschaatswedstrijden op het hoogste niveau. Vanuit heel Nederland streden de 90 beste rolschaatsers In Nieuwegein om de Nederlandse titels Kunstrolschaatsen. Drie dagen lang konden de supporters op de volle tribunes genieten van optredens, de mooie kostuums en de ambiance. Maar vooral de sportieve prestaties maakte dit weekend tot een groot rolschaatsspektakel.
KRC Rolling was bij deze thuiswedstrijd vertegenwoordigd met 24 leden in verschillende disciplines en leeftijdsgroepen. Met maar liefst 7 Nederlands Kampioenen, 14x goud, 11 x zilver en 5x brons kijken zij terug op de beste Nederlandse kampioenschappen ooit.

Lisette wilkes behaalde op grootse wijze voor de 7e maal de Nederlandse titel bij de senioren. Dat was tevens haar laatste rolschaatstitel. Zij zet namelijk een punt achter haar imposante topsport carrière. Haar laatste optreden zorgde bij zowel rijdsters, trainsters als toeschouwers voor bijzondere emoties. De overige Nederlandse titels gingen naar Karen Baruchello, Kylie Helsdingen, Arcangela Stamegna, Lisa van Trigt, Tyler ter Meulen, en Sylvia Pistorius.

Alle prijzen werden na afloop uitgereikt door sportwethouder Helen van den Berg. Dit maakte het programma compleet. KRC kijkt met veel trots en voldoening terug op een geslaagd Nieuwegeins sportevenement.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk