Maximaal 3 jaar vrijstelling voor noodschool Galecopperdijk

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om vrijstelling en bouwvergunning te verlenen aan de afdeling Gebouwenbeheer van de gemeente voor het in stand houden van de noodschool (gebouw C) aan de Galecopperdijk 1 voor maximaal 3 jaar, ingaande op de datum van het besluit.

Voor de noodschool is in 1999 een tijdelijke bouwvergunning verleend waarvan de geldigheidstermijn inmiddels is verlopen. Het gebruik van de noodschool is echter nog langer nodig omdat nog niet voorzien is in een permanente uitbreiding van de scholencapaciteit. Binnen een termijn van maximaal 3 jaar zal de benodigde permanente uitbreiding worden gerealiseerd. Daarna wordt de noodschool verwijderd en zal de oorspronkelijke groenvoorziening terugkomen.

De zienswijzen die tijdens de vrijstellingsprocedure zijn ingediend, zijn ongegrond verklaard. Gedeputeerde Staten van Utrecht heeft vervolgens een verklaring van geen bezwaar afgegeven. Dit heeft als basis gediend voor dit besluit. Het besluit wordt openbaar kenbaar gemaakt in de Molenkruier van 17 november. Tegen het besluit staan de gangbare bezwaar- en beroepsmogelijkheden open.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk