Maxima en Willem-Alexander ontvangen eerste exemplaar schoolgids de Meander

Op maandag 2 september hebben koning Willem-Alexander en koningin Maxima de vernieuwde decoratie op de fietsenschuur van de Meander onthuld. Hiermee maakt de school zijn nieuwe huisstijl zichtbaar: fris, modern en duidelijk. In dezelfde stijl zijn vandaag de schoolgids en de jaargids verschenen.

Stipt om 14.30 uur kwam er een prachtige cabrio met chauffeur voorgereden. Tot verbazing van alle kinderen stapten Willem-Alexander en Maxima en uit. Ze werden enthousiast ontvangen door de kinderen van de Meander. Onder luid applaus trokken de Koninklijke gasten een doek van de schuur weg en werd de versiering zichtbaar.

Tot slot namen Maxima en Willem-Alexander dankbaar het eerste exemplaar van de schoolgids in ontvangst. Ze betreurden het feit dat ze te ver weg wonen om hun dochters op de Meander aan te melden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren