Mavaro B.V. vestigt zich op bedrijvenpark Het Klooster

Het Nieuwegeinse bedrijf Mavaro B.V. wordt het tweede bedrijf dat zich vestigt op het duurzame bedrijvenpark Het Klooster. Onder het bedrijf in horeca-apparatuur vallen de ondernemingen Woertman Nederland BV, Valmar Benelux BV en Sanomat BV. Het bedrijf groeit stevig door en daarom heeft de directie gekozen voor deze nieuwe locatie. Op 16 juni is het koopcontract ondertekend door directeur Martin van Rossum.

Het ontwerpschetsplan (foto) is goedgekeurd en ook aan de duurzaamheidseisen wordt voldaan. Na de zomervakantie wordt er gestart met de bouw en men verwacht dat het pand einde februari 2012 in gebruik kan worden genomen.

‘De doelstelling van Het Klooster is enerzijds om bedrijven van buiten de regio aan te trekken, vooral om werkgelegenheid te kunnen bevorderen. Anderzijds moet het bedrijvenpark ruimte bieden aan ondernemers uit Nieuwegein die binnen de stad willen doorgroeien. Ruimte voor deze doorstroom is erg belangrijk. Ik feliciteer Mavaro van harte met hun keuze voor Het Klooster’, zegt Wouter Kolff, wethouder Economische Zaken.

‘Wij zitten met ons bedrijf al bijna 20 jaar in Nieuwegein en dat bevalt ons heel goed. Als landelijk opererend bedrijf is de centrale ligging van Nieuwegein ideaal. Maar omdat ons huidige bedrijfspand te klein wordt zijn wij op zoek gegaan naar mogelijkheden binnen Nieuwegein en zijn wij bij bedrijvenpark Het Klooster terecht gekomen. Dit nieuwe bedrijventerrein is voor ons ideaal, want we kunnen hier een ruimer, duurzaam ontworpen en modern kantoor met bedrijfshal bouwen, waarmee wij weer jaren vooruit kunnen. Daarnaast heeft de wijze waarop wij in contact zijn gekomen met de gemeente en nog steeds zijn, bevestigd dat wij niet alleen qua ligging, maar ook qua samenwerking bij Nieuwegein op het juiste adres zijn’, aldus Martin van Rossum, directeur MAVARO BV.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk