Mauritsschool start jaar met ‘startersdag’

Vrijdag 13 september luidt de Mauritsschool aan de Kastanjestraat 4 in Nieuwegein zuid het nieuwe schooljaar weer in met hun jaarlijkse startdag. Dit jaar is er gekozen voor een gezellige spelletjesmiddag met als thema “de school van vroeger.” Met de gratis stempelkaart kunnen kinderen een oud-hollands spelletjesparcours afleggen met o.a. spijkerpoepen, hoepelen, blik gooien, hinkelen en beschuitfluiten.

De middag zal worden afgesloten met gezellig poffertjes eten uit de poffertjeskraam. Voor ouders en kinderen is er een aantal demonstraties te bezoeken van oude ambachten. Altijd al willen zien hoe een mattenvlechter nou precies te werk gaat? Of wat “kantklossen” nou precies inhoudt?

Zeemanskoor ‘De Brulboei’ uit Vreeswijk zal om 16.00 uur haar muzikale maar vooral ook oer-hollandse, aangename klank laten horen op deze gezellige middag! De middsag duurt van 15.30 uur tot 18.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren