Mauritsschool opent schoolseizoen speciaal

Vrijdagmiddag 4 september is het nieuwe schooljaar op de Mauritsschool gezellig ingeluid met een multiculturele startmiddag. Vanwege de slechte weersomstandigheden werden de activiteiten binnen in het schoolgebouw georganiseerd. Het gebouw was gezellig versierd met allerlei slingers uit diverse landen.

In school konden leerlingen en hun ouders proeven van verschillende gerechten uit diverse landen, waarvan veel gerechten door ouders zelf waren gemaakt. Zo kon er geproefd worden van Indonesische loempia’s, Italiaanse kaasstengels, Marokkaanse thee, Chinese bladerdeeghapjes, het één nog lekkerder dan de ander.

Er waren diverse activiteiten uit verschillende landen in school georganiseerd, waaronder sumoworstelen, skilopen, henna versieringen, limbodansen, kaas dragen, western ringwerpen.

Met behulp van veel ouders die vrijwillig de organisatie op zich hadden genomen, is de startmiddag op de Mauritsschool een gezellige en samenbindende activiteit geworden! Leerlingen, ouders en leerkrachten kunnen terugkijken op een geweldige middag!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren