MaSmarkt zoekt bedrijven

Op donderdagavond 14 juni 2018 wordt er weer een MaSmarkt gehouden. Tijdens deze markt kunnen organisaties / verenigingen / initiatieven zich presenteren door in gesprek te gaan met de leerlingen. Het is belangrijk dat leerlingen een duidelijk beeld hebben van de organisaties; “Wat doen jullie? Welke doelgroep hebben jullie op het oog? Wat kunnen leerlingen betekenen voor de organisatie? En wat wordt er van de leerling verwacht?.” Met andere woorden: Hoe leuk kan een MaS stage zijn bij uw organisatie!!

Elke organisatie krijgt een eigen kraam of statafel. De kramen en statafels kunnen vanaf 17.00 uur worden ingericht. Rond 18.00 uur staat er soep klaar met daarbij een lekker broodje. De avond start om 19.00 uur, de leerlingen hebben tot 20.00 uur de mogelijkheid om langs de kramen te lopen om informatie te verzamelen over de verschillende organisaties.

Wilt u met uw bedrijf of organisatie meedoen aan deze MaSmarkt? Dan kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: mas@movactor.nl. Bij de aanmelding vraagt de organisatie aan te geven wat voor een soort organisatie u bent, met hoeveel personen u aanwezig zult zijn en of u nog specifieke dingen nodig heeft. (b.v. stroom e.d.)

Ook dit jaar zal de MaSmarkt geen verplichtend karakter hebben voor de leerlingen. Er is van te voren niet te zeggen hoeveel leerlingen de MaSmarkt zullen bezoeken. Vorig jaar was het een zeer druk bezochte markt!

Plaats: Anna van Rijn college, locatie Albatros nr 1 in Nieuwegein
Datum: Donderdagavond 14 juni 2018
Tijd: 17.00 – 21.00 uur

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren