Markt Muntplein op maandag 24 en 31 december

Ook dit jaar vallen kerst en oud en nieuw op reguliere marktdagen. Op verzoek van de marktcommissie is een besluit over een andere dag voor de markt Muntplein hiertoe afgewogen. Het is de bevoegdheid van het college van B&W om over de verplaatsing van de markt beslissingen te mogen nemen conform de markverordening en de gemeentewet.

Het college heeft besloten om de markt op maandag 24 en maandag 31 december plaats te laten vinden. Andere jaren is er ook voor gekozen om rondom de feestdagen de marktdag te verplaatsen. Markt en winkels kunnen elkaar versterken. Bovendien is er de vrijdagavond- en zaterdagopenstelling en extra koopzondag voor het winkelend publiek om de drukte voor de kerstdagen te spreiden.

Medewerkers van Stadstoezicht zijn op beide maandagen op het Muntplein aanwezig. Er geldt een wegsleepregeling op maandag 24 december en maandag 31 december van 6.00 tot 16.00 uur op het terrein van de markt. De markt wordt gehouden van 10.00 tot 16.00 uur. Omwonenden worden per brief door de gemeente op de hoogte gesteld van de andere dag voor de markt en wegsleepregeling.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk