Mark Snoeren kandidaat voor de Tweede Kamerverkiezingen

Gemeenteraadslid Mark Snoeren uit Nieuwegein stelt zich kandidaat voor de Tweede Kamerverkiezingen. Op vrijdag 11 november presenteerde de VVD haar conceptkandidatenlijst met Mark Snoeren op de 51e plek. Mark Snoeren is Senior Strategisch Adviseur bij TenneT TSO en woont samen met zijn vrouw en twee kinderen in de wijk Blokhoeve.

“Nieuwgein is een prachtige stad met zeer veel potentie daar blijf ik aan werken. In Nieuwegein heb ik me ingezet voor veiligheid zoals meer toezicht/handhaving en lik-op-stuk beleid. Tevens staat Nieuwegein en financieel stukken beter voor. Ruim 6 jaar zit ik met veel plezier in de gemeenteraad en dit blijf ik graag doen maar daarnaast mag ik de regio gaan vertegenwoordigen in Den Haag. Daar ben ik erg trots op.” aldus een enthousiaste Snoeren over zijn plek op de lijst.

Snoeren is sinds 2010 raadslid in Nieuwegein en in 2014 benoemt tot fractievoorzitter. Naast zijn raadslidmaatschap is hij presidium lid en voorzitter van de commissie Algemene bestuurszaken en tevens actief als reserveofficier van de Koninklijke Marechaussee. Van 22 november tot 2 december mogen leden van de VVD reageren op de kandidatenlijst.

De kandidatenlijst is definitief op 7 december als meer dan de helft van de leden een stem uitbrengt. Wanneer de minimale opkomst niet wordt gehaald neemt het Landelijk Bestuursoverleg op 10 december een besluit over de kandidatenlijst. De verkiezingen voor de Tweede Kamer zijn op 15 maart 2017.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk