Marie-Chantal Den Brok-Valkenburg ‘Beste Buur van Nieuwegein’

Woensdag 7 december jl. is de ‘Beste Buur van Nieuwegein’ gekozen. In Buurtplein Galecop waren alle genomineerden uitgenodigd om onder het genot van een hapje en een drankje vol spanning af te wachten wie de titel mee naar huis kon nemen.

Alle genomineerden werden in het zonnetje gezet op deze bijzondere dag. Ervaringen werden uitgewisseld, en een kleine attentie in ontvangst genomen. ‘Want oog voor elkaar hebben, zo gewoon maar toch bijzonder. Daar werpen wij onze blik op. Een blikje gevuld met een kleine attentie en een duimpje voor de hulp die je de ander bied’ aldus MOvactor die de ‘wedstrijd’ organiseerde.

Uiteindelijk werd bekend dat Marie-Chantal Den Brok-Valkenburg de eerste ‘Beste Buur van Nieuwegein’ is geworden. Een buur uit de Wijk Batau-Zuid en wel op de Rijtuigendrift.

Een buurvrouw geeft aan: ‘Zij staat voor iedereen klaar. Rijden met de auto voor een boodschap, brengen naar afspraken omdat je dit zelf niet kunt. Kinderen uit de buurt kunnen ook altijd op haar rekenen . Ze is een warme hartelijke vrouw.  Zelf zegt ze altijd dit komt door mijn Brabantse achtergrond, ik zeg altijd Marie je hebt een hart van goud. Ze zet anderen altijd op de eerste plaats en daarom nomineer ik heel erg graag Marie-chantal om nu eens haar te eren.’

Het team Vrijwillige Inzet van MOvactor feliciteert Marie-Chantal Den Brok-Valkenburg met de trofee: ‘Beste Buur van Nieuwegein”! ‘Actief voor straat, buurt en wijk! Verloren kinderen en helpende hand aan de buren. Wij vinden het geweldig wat jij hebt gedaan’ aldus de organisatie.

Marie-Chantal Den Brok-Valkenburg met haar ‘duimpje’

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk