Margrietschool ‘vernieuwd’ nieuwe schooljaar in

De Prinses Margrietschool in Nieuwegein heeft tijdens de zomervakantie aan de binnenkant een complete metamorfose ondergaan. Op beide locaties konden kinderen en ouders de eerste schooldag het resultaat bewonderen.

“Wat een mooie kleuren!”… zegt één van de kinderen, als ze via de rode loper door de ballonnenboog naar binnen wandelt. Ook het nieuwe plafond, de gekleurde lampen en de nieuwe vloer vallen meteen op. Eenmaal binnen gekomen is de gemeenschappelijke ruimte totaal anders dan voor de vakantie. Op het leerplein staan mooie nieuwe meubels, er is een boekenhoek en er zijn gevarieerde werkplekken om te leren. Sommige kinderen gaan gelijk spelen in het huisje of een boekje lezen in de leeshoek.

Op Margrietschool Noord wordt samengewerkt met Kind en Co. “We hebben vanaf dit nieuwe schooljaar opvang en onderwijs onder één dak, in kindcentrum Batau”, vertelt de directeur. Overdag wordt onderwijs verzorgd door het enthousiaste team van Margrietschool Noord. “We geven op een vernieuwende manier kindgericht onderwijs door het werken in units.” Kind en Co verzorgt de buitenschoolse opvang, heeft een peutergroep en in oktober wordt gestart met het kinderdagverblijf. Dan wordt het eerste kindcentrum in Nieuwegein officieel geopend.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren