Mannenkoor Deo Datus geeft concert met sopraan Tamar Niamut, tenor Jeroen de Vaal en pianiste Lineke Lever

Op zaterdag 13 oktober organiseert het Christelijk Regionaal Mannenkoor Deo Datus een concert in samenwerking met, sopraan Tamar Niamut, tenor Jeroen de Vaal en pianiste Lineke Lever. In de prachtige akoestiek de Dorpskerk aan de Nedereindseweg 3 in Nieuwegein worden composities uitgevoerd van o.a. Schubert, Lehar en Bernstein. Het concert staat onder leiding van Jelte Veenhoven.

Onze videograaf Jos van Vogelpoel en Frans Evers namen alvast een kijkje bij één van de repetities en maakten bovenstaand videoverslag.

Tenor Jeroen de Vaal, sopraan Tamar Niamut en pianiste Lineke Lever

Dit concert is georganiseerd naar aanleiding van het zeer succesvolle winterconcert in februari 2017 in IJsselstein. De samenwerking van het koor met de solisten viel in de smaak, bij het publiek, het koor en de musici. Om die reden is besloten tot de organisatie van een nieuw concert. Een vluchtige inkijk in het programma toont een veelzijdige mix in zowel gezamenlijk als individueel optreden.

Mede dankzij de steun van het Carel Nengerman Fonds, het Elise Mathilde fonds en het prins Bernhard fonds is het concert voor iedere liefhebber toegankelijk. Kaarten a € 12,50 zijn verkrijgbaar bij:

Hubo Utrechtsestraat 37-39 in IJsselstein
Henk Koster Preludelaantje 4 in Nieuwegein (T 06 37416186)

Kaartverkoop aan de zaal € 12,50. Kaarten inclusief koffie/thee. Aanvang concert 20.00 uur. Zaal open vanaf 19.30 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren