Mannen stelen cartridges bij Bruna op Muntplein

Begin dit jaar lukt het twee mannen om bij de Bruna op winkelcentrum Muntplein in Nieuwegein voor een paar honderd euro aan inktcartridges te stelen. Uit onderzoek blijkt dat ze dit waarschijnlijk vaker doen. De mannen komen één voor één de winkel binnen, alsof ze niet bij elkaar horen. De één legt de cartridges klaar,de ander stopt ze in een tasje.

LANDELIJK
De filiaalmanager zet deze beelden op het interne web van Bruna. Daardoor kan een medewerker van een filiaal in Veenendaal een paar dagen later een diefstal voorkomen omdat hij de mannen herkent. Daaruit blijkt dat deze mannen gewoon doorgaan en vermoedelijk in het hele land proberen om cartridges te stelen.

SIGNALEMENT
De man die de cartridges in een tasje stopt, op dat tasje staat de tekst ‘partytime.’ Hij is tussen de 40 en 50 jaar oud en zo’n 1.85m lang. De man die de spullen klaarlegt, is wat kalend, ook tussen de 40 en 50 jaar en iets kleiner; zo’n 1.65m.

TIPS
Winkeliers, opgepast voor dit duo! En voor alle kijkers geldt; geef hetdoor als u weet wie deze mannen zijn. U kunt bellen naar de tiplijn: 0800 – 6070 of naar Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren