Mannen gearresteerd op verdenking van inbraak

Twee jongemannen van 18 jaar uit Nieuwegein zijn in de nacht van woensdag 26 februari gearresteerd. Zij probeerden in te breken in een woning aan het Marisplantsoen. Het tweetal zit vast voor onderzoek en verhoor.

Rond 03.50 uur meldden bewoners via 1-1-2 dat een paar mannen probeerden hun woning binnen te komen. Diverse agenten gingen direct naar de betreffende woning. Op de Schalmei trof de politie een stilstaande auto met brandende verlichting aan met twee mannen erin. Bij het aanspreken bleek dat hun signalement overeenkwam met die van de mannen die probeerden in te breken bij de woning op het Marisplantsoen.

De Nieuwegeiners werden overgebracht en ingesloten in het Arrestantencomplex in Houten. De auto werd naar het bureau vervoerd om onderzocht te worden door rechercheurs van de Forensische Opsporing. In de auto werd inbreekgereedschap aangetroffen en in beslag genomen. Het onderzoek tegen het tweetal wordt voortgezet.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren