Manisch-Depressieve Stoornis

Altrecht organiseert een informatiebijeenkomst en ondersteuningsgroep voor familieleden en partners van mensen met een Manisch-Depressieve Stoornis (MDS). De activiteiten vinden plaats in Utrecht.

De informatiebijeenkomst wordt georganiseerd vanuit het idee dat familieleden en partners zwaar onder druk kunnen staan in hun thuissituatie, waar zij te maken hebben met iemand met manisch depressiviteit. De avond is bedoeld om een handvat en praktische tips te geven voor de omgang en informatie over het ziektebeeld en het verloop hiervan. Inhoudsdeskundige en spreker op de avond is mevrouw T. Vos mee, die werkzaam is als arts bij Altrecht. Zij vertelt over oorzaken, kenmerken en het verloop van MDS. Daarnaast beantwoordt zij vragen van aanwezigen. Ook zal een afgevaardigde van de Vereniging van Manisch Depressieven en Betrokkenen aanwezig zijn. De bijeenkomst wordt gehouden op 13 maart 2003, aan de Tolsteegsingel 2a van 19.30 uur tot 21.30 uur. Deelname is gratis.

Aanmelding vooraf is verplicht. Voor meer informatie en aanmelding kunnen belangstellenden contact opnemen met de afdeling Preventie van Altrecht, telefoon 030 – 699 91 50.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk