Man rijdt met scootmobiel water in

Zondagmiddag rond 13.25 uur is een man het water ingereden met zijn scootmobiel. Ter hoogte van het skateboardpark aan de Galecopperlaan verloor de man de controle over zijn voertuig. Omstanders hebben de man snel uit het water kunnen halen. Een voertuig van de ANWB, die toevallig in de buurt was, heeft de scootmobiel aan land kunnen trekken.

Hoe de man het water is ingereden is onbekend. Vermoedelijk gaat het om een stuurfout op het smalle doorgangetje langs de sloot. Mensen in de buurt hoorde opeens gegil en rende naar de plek des onheils. Daar zagen ze de man liggen in de blubber en haalde hem eruit. Na controle door het ambulancepersoneel is de man meegenomen naar het ziekenhuis, hij was licht onderkoeld. De scootmobiel is afgevoerd. (Klik op het fotocameraatje hieronder voor de foto’s)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren