Man overlijdt na springen van viaduct in Nieuwegein

Vanwege een incident met dodelijke afloop is de A2 tussen Nieuwegein en knooppunt Oudenrijn vannacht enige tijd afgesloten geweest. Het verkeer richting Amsterdam werd omgeleid via de A27 en de A12. Het is nog onbekend wat er is gebeurd.

Vermoedelijk is iemand van een viaduct gesprongen, meldt een woordvoerder van de politie. Het is nog niet duidelijk of het slachtoffer daarna is aangereden. Het incident gebeurde vannacht rond 01.30 uur ter hoogte van Nieuwegein-IJsselstein. Het lichaam lag op enkele tientallen meters van het viaduct.

Hulpdiensten waren massaal ter plaatse. De politie heeft onderzoek verricht op de snelweg en bij het viaduct. Het fietspad is daar ook afgesloten geweest voor onderzoek. Berichten dat automobilisten op de A2 het slachtoffer na de val nog hebben aangereden kan een woordvoerder niet bevestigen.

De viaduct over de A2

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren