Man met bebloed gezicht opgepakt aan de Taveernedrift

In Nieuwegein is aan het begin van de avond een lichtgetinte man opgepakt in de wijk Batau Noord. Aan de Taveernedrift, ter hoogte van de Havezatedrift werd de man na een achtervolging klemgereden door meerdere politie-eenheden, waaronder ook diverse motoren. Het is onduidelijk waarom de man is aangehouden. De aanhouding trok veel bekijks. De man is meegenomen naar het bureau en volgens omstanders zou het gezicht van de man vol bloed hebben gezeten. Het voorval gebeurde rond 20.00 uur. De politie kan/wil nog niets zeggen over de aanhouding.

Eerder op de dag had de politie al een man aangehouden die uit Frankrijk afkomstig was. Het is niet duidelijk of beide zaken met elkaar te maken hebben gehad. Na inspectie bleek dat in de auto van de Fransman diverse zakjes softdrugs aanwezig waren. Deze zijn in beslag genomen en zullen vernietigd worden.

Een alerte bewoner maakte bovenstaand filmpje van de aanhouding van vanavond.

De drugsvangst

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren