Man neergeschoten op de Daalderburg

Een man van rond de 35 jaar is vrijdagavond 30 november rond 20.30 uur gewond geraakt nadat hij op de Daalderburg in de wijk Batau noord werd beschoten door een nog onbekende dader. De politie is ter plaatse om sporenonderzoek te doen. Het pand aan de Daalderburg staat in de buurt bekend als een pand waar drugsactiviteiten plaatsvinden.

Het slachtoffer is bij kennis overgebracht naar het ziekenhuis. Een woordvoerder van de politie laat weten dat zij op zoek naar naar de dader of daders. De aanleiding van het incident is nog onbekend. Kort na het incident meldden twee personen zich bij de politie die vertelden betrokken te zijn geweest bij het incident. De mannen, 41 en 43 jaar oud uit Utrecht en Nieuwegein, werden direct aangehouden en ingesloten voor verhoor. De politie heeft de zaak in onderzoek.

NB: Rond 22.45 uur heeft het arrestatieteam van de politie een inval in de desbetreffende woning gedaan. De politie vermoedde dat de schutter in de woning aanwezig was. Dit was niet het geval.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk