Man aangehouden voor wapenbezit

Dinsdagavond 1 september, rond 20.10 uur kwam een melding van een getuige die op de Meerkoet in Harmelen iemand had zien lopen met een vuurwapen en daarna twee auto’s weg had zien wegrijden. Agenten gingen ter plaatse en zochten de omgeving af naar de verdachten, maar er werd niemand aangetroffen.

De politie stelde een onderzoek in en doorzocht een woning aan de Meerkoet, waarbij onder andere een luchtdrukwapen werd gevonden. Na onderzoek kon later op de avond een 45-jarige man, vlakbij zijn woning aan de Zeisterveste, worden aangehouden. Agenten doorzochten de woning en uiteindelijk werden in de omgeving twee vuurwapens aangetroffen. De politie heeft de gevonden spullen in beslag genomen en neemt in het onderzoek ook de betrokkenheid van mogelijke andere verdachten mee.

De politie verzoekt mensen die iets gezien hebben of over meer informatie beschikken, die kan helpen bij het onderzoek, contact op te nemen met de recherche in Maarssen via 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren