Malle mensen

Dat mensen malle dingen doen, daar heeft u zelf ook vast wel de nodige ervaring mee. De oogst van Linda Scheenloop van de afgelopen weken:

‘Ik liep ’s avonds het laatste rondje met mijn hond, toen ik bij een verbindingsweggetje kwam, waar auto’s door moeten om in hun wijk te komen. Om de vaart uit het verkeer te halen, staat er een soort stenen bouwsel langs de kant. Toen ik op het betreffende stuk liep, reed een auto de hoek om naar de doorgang, mij tegemoet. De auto bleef bij het hoekje staan om mij door te laten, althans, dat veronderstelde ik. ‘Goh, wat beleefd’, dacht ik nog. Juist toen ik langs het bouwsel kwam, trok de auto op en reed zo rakelings langs mij dat ik nog net mijn hond het gras op kon trappen en mij kon afkeren. Hierbij kwam de rechterbuitenspiegel tegen mijn bovenarm aan en klapte terug. Dat heeft nog een lelijke blauwe plek opgeleverd. Ik keek volkomen perplex de auto na, verwachtte eigenlijk dat die wel even zou stoppen, maar niets daarvan’.

Linda Scheenloop schrijft twee-wekelijks een column op De Digitale Stad Nieuwegein. Klik hier om (verbaad) het verhaal verder te lezen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren