Magische Muntplein Maand

Deze maand is het Magische Muntplein Maand op winkelcentrum Muntplein! De hele maand december organiseert het winkelcentrum diverse activiteiten. Ook organiseert het winkelcentrum een kassabonnenspaaractie met een prijzenpakket t.w.v. € 1000,- en als hoofdprijs een reis naar Disneyland! Op 10 december is er een Meet & Greet met Anna, Elza en Olaf van Frozen, op 17 december bezoeken de Minions het winkelcentrum en op 30 december worden de prijzen van de kassabonnenspaaractie uitgereikt.

Donderdag 1 december is de Magische Muntplein Maand van start gegaan en deze maand worden er bij elke winkelier op het winkelcentrum speciale spaarenveloppen uitgedeeld. De consument kan vanaf 1 december kassabonnen sparen van de winkeliers op het winkelcentrum. Per envelop moeten er 3 kassabonnen van verschillende winkeliers gespaard worden. Als er 3 kassabonnen gespaard zijn, stop deze dan in de envelop en lever hem in bij een van de inleverbakken op het winkelcentrum. De deelname is onbeperkt en per ingeleverde envelop vergroot je de kans op een van de prijzen uit het prijzenpakket t.w.v. € 1000,-! Op 30 december wordt de Magische Muntplein Maand afgesloten met een feest op winkelcentrum Muntplein! De hele dag worden er prijzen uitgereikt en tussendoor zijn er korte acts en muziek door een DJ.

Hou jij van de film Frozen en wil jij Anna, Elza en Olaf in het echt ontmoeten? Kom dan 10 december naar winkelcentrum Muntplein! Van 11.00 uur tot 15.00 uur zullen de Frozen karakters aanwezig zijn om samen mee op de foto te gaan. Uiteraard kun je ook genieten van de heerlijke Frozen liedjes die zullen worden gezongen. Wil jij weten hoe Anna en Elza zich voelen op een paard? Deze dag kun je namelijk op pony’s rijden, dan voel je echt als een prins of prinses!

Heb jij altijd al een Minion willen leren kennen? Kom dan 17 december naar winkelcentrum Muntplein! Van 11.00 uur tot 15.00 uur zijn er Minions aanwezig op winkelcentrum Muntplein, met wie je op de foto kunt gaan. Ook kun je op deze dag je eigen Minion maken! 50 kinderen kunnen meedoen aan deze workshop, dus wees er snel bij! Verder kun je uiteraard ook genieten van gezellige muziek en een Minion springkussen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk