Magic Circus start in Nieuwegein

Magic Circus, het Nederlands Stadscircus is eigentijds eigenwijs. Daarom alvast excuses voor alles wat Nieuwegein gaat zien. Of voor alles wat je misschien gaat missen. Van 24 tot en met 29 Maart is het circus met de allereerste voorstellingen van dit seizoen te bewonderen aan de Ratelaar bij winkelcentrum Hoogzandveld in Nieuwegein.

In de nieuwe voorstelling ‘SCUSZA’ lijken de grenzen tussen werkelijkheid en verbeelding te vervagen. Plots is er een nieuwe wereld waarin hoedjes rondvliegen, stoelen zoveel meer zijn dan zitobjecten en waar hangjongeren chillen in de nok van het circus. Dit wordt de allerlaatste serie voorstellingen op het veld in Nieuwegein-Zuid. Kort na vertrek van Magic Circus starten er bouwwerkzaamheden.

Magic Circus Magie
Het publiek ondergaat begoochelende gewaarwordingen. Dat kan toch niet? Hoe dan?! Want je ziet het live voor je ogen gebeuren. Pijl en boog schieten met je voeten, publiek dat blijkt te kunnen zweven. Magic Circus laat zien dat je met naastenliefde en groepsgeest verder komt. De artiesten al letterlijk en figuurlijk op hun tenen terwijl ze artistieke hoogstandjes vertonen om niet op lange tenen te trappen. Het circus houdt de maatschappij een spiegel voor en dat is soms confronterend. Maar ‘SCUSZA’ inspireert tot een minder egoïstisch leven samen en ook dat is de magie van het Magic Circus.

De intimiteit van de Magic Dome circustent zorgt dat publiek en artiesten elkaar niet kwijt raken. Zelfs op de achterste rij zit je met je neus nog bovenop deze unieke missing-link tussen traditioneel circus en elitair ‘nieuw’ circus. Magic Circus biedt eindelijk een modern circus dat ook leuk is voor kinderen. Live entertainment waar studenten een avondje chillen en zich vergapen aan acrobaten, waar grootouders meelachen met hun (klein)kinderen en waar taal geen barrière vormt om te genieten. De artiesten uit Nederland, Polen, Argentinië, Kenia en Venezuela kijken uit naar je bezoek. Kom langs en ontdek Nederlands oudste én modernste reizende tentcircus. Mocht je het circus verlaten met buikpijn van het lachen… Scusza! Kaarten reserveren kan hier. Houders van een geldige Nieuwegein Stadspas betalen slechts € 5,- voor hun entreebewijs.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk