Maandelijkse inloopmiddag voor single 55+ers bij 55+ Reisplezier

Iedere eerste zaterdag van de maand, van 14.00 uur tot 16.00 uur, vindt er in Buurtplein Batau aan de Dukatenburg 1 in Nieuwegein een inloopmiddag plaats voor 55+ers die single zijn en gezamenlijk erop uit willen trekken. Allereerst zijn deze middagen bedoeld voor de gezelligheid. In tweede instantie kan je je hier inschrijven voor een activiteit, of zelf een activiteit organiseren.

Heb je een leuk idee en zoek je medestanders/reisgezelschap, kan je het tijdens de inloopmiddag aankaarten. Het is wel uitdrukkelijk de bedoeling dat je dan zelf de activiteit verder organiseert, al dan niet met behulp van anderen. Enkele voorbeelden van activiteiten:

Wandelen iedere 2e zondag van de maand
Iedere 2e zondag van de maand wordt er een wandeling uitgezet van rond de 10 km. Dus goed schoeisel en wandelconditie zijn een vereiste. Na afloop van de wandeling is het aangenaam vertoeven in een restaurant in de buurt voor een hapje en een drankje.

Stedentripje
Vaak vinden deze uitjes plaats op zaterdag. Voor vervoer wordt meestal de trein gekozen. Afhankelijk van de grootte van de groep kan het zijn dat de groep zich ter plekke splitst. De één wil naar een museum, de ander een stadswandeling maken, weer anderen willen vooral winkelen. Stedentrips vinden meestal plaats in de periode april tot en met oktober.

Muziek- en theaterliefhebbers
Tijdens de inloopmiddagen, of via de daarvoor bestemde groepsapps, kan je afspraken maken met elkaar om naar concerten of theater te gaan.

Vakantietrips/reizen
Diegenen die elkaar al wat langer kennen, gaan soms samen op vakantie. Vaak eerst een korte trip, later wellicht wat langer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren