Maak Kennis met Wieler Toer Club Nieuwegein!

Ben je een fietsliefhebber uit Nieuwegein en omstreken, op zoek naar een gezellige en ontspannen fietsvereniging? Dan is Wieler Toer Club Nieuwegein precies wat je zoekt! Met meer dan 55 leden is de club een ‘vereniging voor fietsers van alle niveaus, of je nu pas begint of al jarenlang in het zadel zit.

Wieler Toer Club Nieuwegein

Wat biedt de Wieler Toer Club Nieuwegein
Het hele jaar door organiseert de WTC (race)fietstochten op de weg en mountainbiketochten in de Utrechtse Heuvelrug. Tijdens het officiële fietsseizoen, van maart tot oktober, is er meerdere keren per week wel een geplande fietstocht. Hiervoor maken zij gebruik van de ‘Cyql’ app. Deze tochten worden in groepsverband gereden, onder begeleiding van ervaren wegkapiteins en voorrijders. Bij Wieler Toer Club Nieuwegein geldt altijd: samen uit, samen thuis!

Maak Kennis op zondag 16 Juni
Wil je meer weten over de Wieler Toer Club en de activiteiten die zij organiseren? Kom dan op zondag 16 juni aanstaande tussen 10.00 uur en 12.00 uur naar Buurtplein Batau aan de Dukatenburg 1. Hier kun je vrij binnenlopen en kennismaken met de ervaren leden. Stel je vragen, laat je voorlichten en ontdek of de Wieler Toer Club Nieuwegein iets voor jou is!

Ervaar Het Fietsen in Groepsverband
Altijd alleen aan het fietsen en benieuwd hoe het is om in groepsverband te rijden? Op zondag 16 juni bieden we je de kans om samen met ons een tochtje te maken in groepsverband! Neem je racefiets en helm mee en sluit je aan bij een groepje belangstellenden en ervaren leden voor een verkenningsrit. We bieden je de mogelijkheid om één maand gratis met ons mee te fietsen! We melden je dan aan als proeflid bij de NTFU, waardoor je gedurende deze maand verzekerd bent. Bevalt het je? Dan heten we je graag officieel welkom als lid van WTC Nieuwegein.

Meer Informatie
Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van de Wieler Toer Club Nieuwegein of een e-mail sturen naar info@wtcnieuwegein.nl. We kijken uit naar je komst en zetten alvast de koffie klaar. Tot dan!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk