Maak kennis met Geynwijspunt Batau

Wilt u meer weten over Geynwijs, kennismaken met de vrijwilligers van het Geynwijspunt Batau of met de sociaal professionals van het wijkteam Midden van de Stichting Geynwijs? Of wilt u met wijkwethouder Martijn Stekelenburg hierover in gesprek? Dat kan tijdens de officiële opening van Geynwijspunt Batau op Buurtplein Batau, Dukatenburg 1 op vrijdagmorgen 24 april van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Sinds 1 januari kent Nieuwegein Geynwijs. Zoeken inwoners een bepaalde organisatie, een oplossing voor een lastige situatie of hebben ze een probleem op gebied van wonen, meedoen, welzijn en zorg waar ze zelf niet uitkomen? Dan kunnen ze gebruik maken van www.geynwijs.nl. Op deze digitale sociale kaart staan veel antwoorden op deze vragen. Is het antwoord op de vraag niet te vinden of zou de inwoner meer willen weten? Dan kunnen ze bellen naar (030) 410 06 66 of langsgaan bij een Geynwijspunt in de buurt. De medewerkers van het Geynwijspunt verwelkomen de inwoner met een kop koffie of thee, gaan graag met de inwoner in gesprek om samen te zoeken naar een oplossing. Daar waar het mogelijk is wijzen zij de weg. Hebben vragen meer aandacht nodig, dan komt een Sociaal Professional van het wijkteam van de onafhankelijke Stichting Geynwijs in beeld.

Vorig jaar december zijn twee van de vijf Geynwijspunten officieel geopend (Mondriaanlaan en Zuid). Op zaterdag 11 april is Geynwijspunt Galecop geopend en op zaterdag 18 april Geynwijspunt Roerdomp. Geynwijspunt Batau is het vijfde en laatste Geynwijspunt dat officieel wordt geopend.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren