Katern

Jamsessie in ’t Roefje

Op zondag 29 augustus is er in café “t Roefje weer een “Jamsessie”. De bedoeling van deze sessies is om zowel beginnende als gevorderde muziekanten de kans te geven op een relaxte manier samen te spelen en zodoende ook nog wat van elkaar op te steken. Het niveau van spelen is dus totaal niet belangrijk. Iedereen die graag muziek maakt en of zingt, en dit ook graag met anderen doet is van harte welkom om aan deze sessies mee te doen. Het gaat er uiteindelijk om dat gezelligheid en sfeer boven de kwaliteit van de diverse muziekanten gaat en dat eenieder met een lekker gevoel speelt dan wel luistert.

Dus ben je muzikant en heb je zin om aan deze Jamsessies mee te doen dan ben je iedere laatste zondag van de maand van harte welkom. Je hoeft alleen maar je instrument mee te nemen, want er staat een drumstel, een basversterker, gitaarversterker en een zanginstallatie klaar. De sessies beginnen om 16.30 uur en duren tot ongeveer 20.00 uur. Ben je gewoon muziekliefhebber en lijkt het je leuk om deze sessies als toehoorder bij te wonen ben je natuurlijk ook welkom in café ’t Roefje aan de Handelskade 51 te Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren